6a Train running 2022

Cartell 6a Train running

Cursa d'obstacles a l'entorn del riu Llobregat. Tindrà lloc el diumenge 27 de març en dues modalitats, cursa ràpida i cursa popular. Totes dues modalitats són sobre el mateix circuit, es diferencien en temps de cursa.

Informació

La Train Running és una activitat que forma part de la Festa del Riu des de 2015.

Es tracta d’una cursa d’obstacles, el traçat de la qual discorre per una bona part de la llera del Riu Llobregat, en el terme municipal de Cornellà.

Hi pot participar tot tipus de públic: l’esportista que vol posar a prova les seves possibilitats, els grups d’amics que volen passar una bona estona junts, equips d’esportistes de qualsevol modalitat, famílies i amics. És per això que es faran dues sortides: una per als que vulguin córrer, cronometrar-se i mesurar la seva condició física i una altra per a aquells que vulguin anar al seu ritme, combinant córrer i caminar, tot i que els obstacles són els mateixos per a tothom.

Aquest any hem escurçat la distancia a recórrer i hem afegit un munt d’obstacles, per tal sigui això, una cursa d’obstacles, amb dificultat variada i naturalesa variada, tenint cura sempre, que cap d’ells resulti perillós per a la integritat física dels participants.

Distància a recórrer: 5 Km

Obstacles: 25

Quan i on?

La cursa tindrà lloc diumenge 27 de març.

Lloc de sortida: Passarel·la del Riu, carrer de la Verge de Montserrat s/n

Horari:

Serveis

Servei de dutxes: vestidors de l’Estadi d’Atletisme

Avituallament: segons arribada

Modalitats

Cursa ràpida

Està pensada per fer-la corrent, en un temps màxim de 45 minuts. Passats els 45 minuts s'aturarà i neutralitzarà la cursa.

Cursa popular

Està pensada per fer-la caminant o corrent, en un temps màxim de 2 hores. Aquesta modalitat permet gaudir de la cursa, dels obstacles, de la companyia i passar-s'ho molt bé sense necessitat de preocupar-se pel rellotge. Només divertir-se!!!

Preus

Inscripcions

El període d'inscripcions ha finalitzat.

Reglament